onze foodtrucks

Ben je opzoek naar smaakmakende catering op jouw festival? Watertanden Festivals staat niet alleen klaar op de plek waar jij het wilt, maar we bieden ook een onvergetelijke ervaring. Wij maken van ieder evenement een feest met onze toffe foodtrucks. Watertanden staat klaar voor gave events door heel Nederland.Wil jij jouw festivalbezoekers laten genieten van de beste burgers of kies jij voor een malse saté? Dan zorgen wij dat we met de beste kwaliteit eten en razendsnelle service voor je klaar staan. Goed eten maakt van ieder evenement een succes! Vanuit onze foodtrucks bereiden en serveren wij het lekkerste, verse eten. Warm van de gril en met een unieke uitstraling. Zo geef je gasten iets om te onthouden. Met onze foodtrucks zorg je ervoor dat jouw festival nog weken het onderwerp van gesprek is!

Foodtruck

BURGER FOODTRUCKS

De Watertanden burger is de burger die jou genoeg energie geeft om de hele dag lang te dansen op je favoriete festivals. De hamburger waar je de zomer mee viert en waar je gegarandeerd de show mee steelt.

We serveren 3 soorten burgers. Het leven is al moeilijk genoeg, dus laten wij het vooral simpel houden. De animal burger is een rundvleesburger met onze speciale animal saus. Een huisgemaakte saus waarvan je spontaan een geluksgevoel krijgt. Verder gewoon cheddar, tomaat en ui op een super brioche bun. Het hoeft allemaal  niet zo ingewikkeld te zijn. We hebben ook een plantaardig variant van deze burger: de beyond burger. Qua bite, smaak en beleving doet deze juicy hamburger zeker niet onder aan zijn meaty broertje. Daarnaast is onze kopburger een ware publiekslieveling met knapperige bio kippendij en en super verse coleslaw !

 

BURGER FOODTRUCKS
Foodtruck

SATE & BROODJE KIP FOODTRUCKS

Als je op zoek bent naar de ultieme Indonesische street food ervaring, dan moet je bij deze truck zijn! Deze foodtruck is gespecialiseerd in festival-catering en biedt een breed scala aan overheerlijke Indonesische specialiteiten. Het assortiment varieert van sappige saté tot heerlijke broodjes kip, mini-rijsttafel en volledige Nasi maaltijden

Het is dé plek waar je heen gaat wanneer je goed wilt eten voor een betaalbare prijs, en waar je altijd begroet wordt met een dikke vette smile.  Mister Makan maakt mensen sinds 2017 gelukkig met de lekkerste broodjes kip en saté.

SATE & BROODJE KIP FOODTRUCKS
Foodtruck

PASTA FOODTRUCKS

Stap binnen in de wereld van Watertanden’s Pasta Foodtruck, waar we je meenemen op een culinaire reis naar de authentieke smaken van Italië. Onze missie is simpel: we serveren overheerlijke pasta, bereid met super verse ingrediënten en huisgemaakte sauzen die je smaakpapillen zullen betoveren. Bij ons draait het om eerlijke en pure smaken, zonder gedoe of franje – gewoon goede pasta zoals het bedoeld is.

PASTA FOODTRUCKS

De TofsteEvents