Wie zijn dat?
Watertanden?!

Watertanden Festivals: dé cateraar waar je op kunt bouwen! Met onze coole foodtrucks serveren we de beste burgers & andere top gerechtjes op ongekende snelheid. Geniet van heerlijk eten terwijl wij het regelen. Met Watertanden Festivals wordt jouw evenement een smaakvol succes !

LOKAAL & DUURZAAM

LOKAAL & DUURZAAM

Ontdek de smaken van Watertanden: lokale en duurzame catering op zijn best! Onze gerechten zijn samengesteld met verse, lokale ingrediënten, waardoor we niet alleen mooie gerechtjes maken, maar ook onze planeet koesteren. Geniet van heerlijke maaltijden met een goed geweten – kies voor Watertanden.

FOODTRUCKS

FOODTRUCKS

Ontdek Watertanden’s foodtrucks: elke truck is topconditie en uitgerust met de beste apparatuur voor een super ervaring op locatie. Laat je smaakpapillen dansen waar je ook bent!

FLEXIBILITEIT

FLEXIBILITEIT

Ontdek de flexibiliteit van Watertanden Festivals! We denken mee met jou, zodat we perfect aansluiten bij jouw wensen. Van vegan food events tot grote evenementen, samen met jou maken we het de festival food-line up compleet.

VERKNIPT
Defqon 1
Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
ID&T

Onze Missie &
Lokale leveranciers.

Bij Watertanden Festivals zijn we echt dol op lokale helden op het gebied van lekker eten en duurzaamheid! We hebben een heerlijk assortiment aan ambachtelijke lekkernijen, rechtstreeks van lokale bakkers en leveranciers binnen een straal van 50 kilometer van onze loods. En we stoppen daar niet! Waar mogelijk streven we er ook naar om biologische producten in te kopen, omdat we niet alleen om smaak geven, maar ook om onze planeet. Dus terwijl je geniet van onze items, steun je ook de lokale economie én draag je bij aan een groenere toekomst. Dubbele winst, toch?

De Mooiste cateringen